Kako deluje serum za rast trepalnic?

Serum za rast trepalnic je vedno bolj priljubljen pripomoček za podaljševanje trepalnic. Ker je njegova uporaba preprosta in varna, za nameček pa je še cenovno zelo ugoden, ga v svojo vsakdanjo rutino vključuje vedno več žensk. V nasprotju z drugimi izdelki za podaljševanje trepalnic ne obljublja čudežnih učinkov čez noč, ampak za njegovo učinkovito delovanje obstaja preprosta razlaga.

Serumi za rast trepalnic, ki jih lahko najdemo na naših policah, niso le različnih znamk in kakovosti, ampak se razlikujejo tudi v načinu delovanja. Nekateri učinkujejo na sam folikel oziroma korenino trepalnice, drugi pa trepalnice ojačajo in s tem preprečijo njihovo lomljenje in izpadanje. Kakovosten serum za rast trepalnic pa zagotavlja oboje – na rast trepalnic deluje stimulativno že v samem foliklu, kar pomeni, da zagotavlja njihovo močnejšo strukturo že od korenine naprej – zaradi tega so polnejše in bolj elastične. Hrani jih od znotraj in podpira njihovo naravno pH ravnovesje, zaradi česar ob njegovi redni uporabi ne postanejo le daljše in močnejše, ampak se tudi manj lomijo in izpadajo. Dober serum za rast trepalnic ob nanosu ustvari tudi tanek zaščitni sloj, ki trepalnice ščiti pred nesnago iz okolja in drugimi škodljivimi vplivi. Ker vsebuje različne naravne zgoščevalce, je njegova struktura viskozna, zaradi česar ob nanosu ne polzi okrog oči, ampak obstane na trepalnicah. Njegova dodatna prednost je, da se lahko uporablja kar sočasno z ličili.

Ob njegovi optimalni uporabi v skladu s priloženimi navodili so rezultati vidnih že v 2–4 tednih. Uporabljajte ga dvakrat na dan, najbolje zjutraj pred nanosom ličil in zvečer pred odhodom v posteljo. Pred nanosom obraz očistite ličil in raznih nečistoč in odstranite kontaktne leče, če jih nosite. Zatem serum s priloženim aplikatorjem nanesite na zgornjo in spodnjo veko tik ob trepalnicah. Ker ustvarja make up učinek temnejših trepalnic, se lahko z njegovo uporabo poslovite od vsakodnevnega zamudnega nanašanja maskare.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja