Najboljša krema proti gubam

Staranju se ne moremo izogniti, zato je najboljši bojni plan proti njemu, da se nanj pripravimo. Vsakogar izmed nas slej ko prej ujamejo gubice, ki kažejo našo življenjsko pot in izkušnje. Toda, zakaj bi pustili, da se udomačijo na našem obrazu, če jih lahko s pravilno in pravočasno nego preprečimo ali omilimo? Kdaj ukrepati? Z bolj kakovostno nego za kožo in gube je priporočljivo pričeti po 30. letu. Kako ukrepati? Za vas imamo nekaj nasvetov. Še prej pa vas vabimo, da si preberete članek, ki govori o tem katera je najboljša krema proti gubam.

Zdrava prehrana
K mladostnemu videzu v veliki meri pripomore zdrava prehrana. Ko opazimo, da se koža prične spreminjati, je zelo pomembno, da se izogibamo beli moki, sladkorju in nasičenim maščobam. Redno uživajte zelenjavo in sadje, ki telesu zagotavljata potrebne antioksidante, nenasičene maščobe ter dovolj vlaknin. Zelo pomemben dejavnik pri negi kože je tudi voda. Priporočena oziroma minimalna količina je dva in pol litra vode dnevno. Le tako bo vaša koža navlažena od znotraj, kar se bo hitro pokazalo tudi navzven. Da bo koža še bolj sijoča, navlažena in pripravljena na boj proti gubam, poskrbi krema proti gubicam Lux-Factor. Koža vam bo hvaležna.

Prava krema
Pri preprečevanju gub je ključnega pomena izbira prave in kakovostne kreme. Le s pravo nego in kremo boste lahko preprečili, da male, prikupne gubice ne postanejo velike in globoke, ki jih ne boste mogli več zakriti. Eden izmed zelo učinkovitih pripomočkov v boju proti gubam je krema proti gubicam Lux-Factor, ki je profesionalna klinično preizkušena terapija proti gubam in staranju kože. Primerna je za vse tipe kože, kjer opazimo globoke in izrazne gube ter tanke linije.

Negujte svoj obraz
Privoščite svojemu obrazu in koži sproščujočo nego ter jo redno masirajte. S tem boste učvrstili mišice obraza in preprečili nastanek drobnih gubic. S posebnimi vajami boste v pogon spravili vseh 46 mišic obraza in tako preprečili nastanek gubic ter poskrbeleiza prožnost vaše kože. Gubic okoli nosu se lahko znebite tako, da s sredincema gladite kožo navzgor od kotičkov ust proti korenu nosu. Gube na vratu najlažje aktivirate tako, da dlani položite na obrvi. Kožo porinite navzgor in zadržite nekaj sekund. Za lifting čela pa z nežnim pritiskom masirajte kožo od senc h korenu nosu. Po sproščujoči masaži pride na vrsto krema proti gubicam Lux-Factor, ki bo še dodatno poskrbela za prožnost in vitalnost kože.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja