Teambuilding programi

Teambuilding se uporablja kot ena izmed tehnik v podjetjih kjer zaposleni znotraj podjetja gradijo skupine in si prizadevajo biti uspešni, boljši kot so sedaj. Teambuilding dan danes predstavlja vsako situacijo v kateri se zaposleni odmaknejo iz delovnega mesta in čas preživijo skupaj. Ta čas prav tako predstavlja dogodek, ki je organiziran v sklopu aktivnosti podjetja. Lahko je to piknik, pijača, druženje ali pa organizirani namenski teambuilding programi s strani podjetja, ki se s tem ukvarja.

Teambuilding priporočamo vsem, ki želijo v svoje podjetje vložiti nekaj več in uničiti monotonost delovanja. Teambuilding zagotavlja zbližanje zaposlenih ob skupnih igrah in zabavi, ki pomagajo pri uigranosti ekipe. Teambuilding vključuje različne aktivnosti kot je kulinarika, športne dejavnosti, narava, kultura in mnoge druge, ki ekipo popeljejo v svet novih spoznanj in kreativnosti. Za odlično izveden teambuilding, je tu podjetje Maya Team, ki že več let deluje na tem področju in ponuja različne vrste teambuilding programov.

Teambuilding spodbuja kreativnost, želje, izzive za izboljšanje produktov in ponudbe podjetja. Izzive in kreativnost skupina krepi s pomočjo ”brainstorming-a”, zabave in improvizacije. Pred teambuilding programom je potrebno natančno predelati vse cilje podjetja in se vprašati zakaj to izvajamo in kaj želimo s tem doseči. Priporočljivo je, da podjetja vključijo teambuilding programe v svoje strategije oz. izobraževalni načrt.

Prednosti teambuilding programov za podjetja so predvsem v grajenju zaupanja, reševanju konfliktov, boljšem sodelovanju znotraj podjetja, zabavi, boljši komunikaciji, in še mnoge druge lastnosti. Teambuilding programi se izvajajo na različnih lokacijah po Sloveniji ali v drugih državah, odvisno od želj naročnika. Podjetje Maya Team izvaja teambuilding vso leto, neglede na letni čas, saj so programi prilagodljivi. Izbirate lahko med notranjimii, izobraževalnimi, zabavnimi, zimskimi, prednovoletnimi in zunanjimi vrstami teambuilding programov. Za uspešen zaključek leta priporočamo teambuiling, ki bo vezi znotraj podjetja še dodatno poglobil in podjetju doprinesel dolgoročno uspešnost na vseh področjih znotraj podjetja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja