Večlistna žaga predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza

večlistna žagaKer so nekateri materiali izredno zahtevni za obdelavo, za njih potrebujemo posebne naprave oziroma stroje, ki nam omogočajo, da je njihova obdelava lažja in da so končni izdelki taki, kot smo si jih na začetku zamislili. Izjemno kvalitetna pri tem pa je tudi večlistna žaga, ki se na trgu pojavlja v več različicah.

Večlistna žaga ter njene ključne prednosti
Za večlistno žago velja, da se ponaša s številnimi prednostmi, ki prav tako pripomorejo k temu, da se za nakup žage odločajo tudi tisti, ki so najbolj skeptični. Prva ključna prednost tega neverjetnega izdelka je zagotovo optimalna kakovost razreda, v nadaljevanju pa tudi možnost takojšnjega širinskega lepljenja razrezanih elementov. Prav tako se večlistna žaga odlikuje po visoki učinkovitosti ter gospodarnosti, ki sta v današnjem času izjemnega pomena. Klasična oblika večlistne žage tako vsebuje do 2 pomično nastavljiva žagina lista. Njena možnost uporabe je fleksibilna, ima pa izjemen komfort pri upravljanju. Njena konstrukcija je robustna, njena življenjska doba pa je izjemno dolga. Omogoča maksimalno varnost pri delu, ki ga opravljamo z njo.

Večlistna žaga zagotavlja tudi zanesljivost
Strokovnjaki menijo, da večlistna krožna žaga predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza. Zanjo je značilno, da ima lahko do 2 pomična lista. Določena je tudi maksimalna višina rezanja, prav tako pa tudi hitrost pomika. Vsekakor pa ta vrsta žage omogoča zanesljivo dolgotrajno delovanje, in sicer z izvrstno kvaliteto žaganja.

Pomični žagini listi predstavljajo brezmejno fleksibilnost
Vemo, da če so žagini listi razporejeni fiksno, da je izkoristek izjemno slab. Tehnologija pomičnih listov, ki je znana za našo večlistno žago, pa poskrbi za izjemno racionalen izkoristek surovine. Tako lahko žago prilagodimo prav vsaki deski. Posledično pa se tako zmanjša tudi vse nastale stroške materiala in tudi skladiščenja. Optimiziranje razreza lesa namreč hkrati pomeni tudi minimiziranje stroškov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja