Promocijska darila

promocijska-darilaKorporativna oziroma poslovna promocijska darila imajo veliko vlogo pri ohranjanju zvestobe vaših kupcev in strank. Med tekstilnimi promocijskimi darili prevladujejo kape, majice in brisače. V kolikor gre za všečna in kvalitetno izdelane tekstilne produkte z diskretno odtisnjenim logotipom podjetja, ki je darilo podarilo, si lahko obetamo tudi redno uporabo s strani prejemnika, kar posledično pomeni, da je namen podarjenega promocijskega darila več kot dosežen.

Med darili, ki spadajo v kategorijo potovalnega programa so zelo priljubljeni nahrbtniki in bidoni. V kolikor se odločimo za izbiro daril med tehnološkimi izdelki, ne bomo zgrešili, če bomo izbrali usb ključke in polnilne baterije. Rokovniki, kemični svinčniki in koledarji so sicer med najbolj prodajanimi promocijskimi izdelki ampak so zadnje čase že malce iz mode. V strmem porastu so domači izdelki med katerimi naj omenimo: mešanice domačih marmelad, čajev, kav, medu, pa v butičnih slovenskih čokoladnicah izdelane čokolade in pralineji. Takšna darila /več na https://rrdarila.com/sl/ ) nimajo samo promocijske ampak tudi uporabno vrednost.

V kolikor podarimo hrano je zelo zaželeno, da je bio ali organskega izvora. V kolikor se v podjetju odločimo, da bomo podelili promocijska darila, se moramo tudi odločiti kam bomo natisnili logotip podjetja in v kakšni velikosti. Vsekakor moramo pri tiskarju preučiti možnosti tiska, saj so promocijska darila narejena iz zelo različnih materialov in imajo posledično tudi svoje zakonitosti tiskanja. Skratka, ni vsak tiskar primeren za dotisk vašega logotipa na izbrana promocijska darila, saj mora imeti primerne stroje. Ker se običajno kupujejo promocijska darila v dosti večjih količinah kot poslovna darila, si je pri prodajalcu tovrstnih daril koristno izboriti tudi kakšen količinski popust.

Promocijska darila se največkrat podarijo potencialnim strankam ob obisku trgovine, ob nakupu kakšnega izdelka ali pa na prireditvah kot so koncerti, sejmi, promocijski dogodki. Namen promocijskega darila je vsekakor ta, da prejemnika ob uporabi darila opozarja s pomočjo logotipa na darilu na podjetje, ki mu je darilo podarila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja